Scena in care personajul Tolea incearca sa il "arunce la gunoi" pe Dan Diaconescu, in cadrul emisiunii Dan Diaconescu Direct de duminica seara, s-a raspandit viral, pe bloguri, in prima parte a zilei de luni. Incidentul televizat va fi discutat, marti, la Consiliul National al Audiovizualului, a afirmat pentru HotNews.ro presedintele institutiei, Rasvan Popescu. "Nu stiu daca a fost sau nu o situatie inscenata, acest lucru urmeaza sa fie discutat maine de membrii Consiliului", a afirmat Popescu.

In cadrul emisiunii de duminica noapte, Tolea a adus cu el, in emisiunea lui Dan Diaconescu, un tomberon. Dupa o discutie in contradictoriu, dar calma, privind modul cum Tolea este deranjat tot timpul de reporterii OTV, acesta il ia pe sus pe realizatorul de televiziune si incearca sa-l arunce in tomberon. Nu reuseste si se domoleste cand Dan Diaconescu isi indeamna - la fel de calm - colegii sa cheme politia.

Inregistrarea incidentului, postata pe YouTube de mai multi utilizatori, a fost preluata de nenumarati bloggeri in cursul zilei de luni. Intre altii, Iulian Comanescu apreciaza ca scena "o sa explodeze"; Petrisor Obae o prezinta pe Pagina de media drept un "derapaj" si afirma ca "facatura sau nu, secventa in care Dan Diaconescu este la un pas de a ajunge (si la propriu) la gunoi va ramane antologica"; iar Chinezu afirma ca "ce n-a reusit inteligentia de la CNA a facut-o bicepsul".