Cristina Simon, general managerul Edipresse AS, s-a aflat in redactia HotNews.ro si a dialogat online cu cititorii. Mai putin discutata decat evolutiile de pe piata cotidienelor si mutarile mogulilor, piata revistelor autohtone este una foarte rentabila, segmentata conform modelelor occidentale. Printre meritele Cristinei Simion se numara cea mai rentabila nisa premium din Romania, prin revista Elle.

  • Intalnirea s-a incheiat
  • Ramai pe HotNews.ro pentru un interviu cu Cristina Simion

Mai putin discutata decat evolutiile de pe piata cotidienelor si mutarile mogulilor, piata revistelor autohtone este una foarte rentabila, segmentata conform modelelor occidentale. Printre meritele Cristinei Simion se numara cea mai rentabila nisa premium din Romania, prin revista Elle, un "aspirator de bani” care a capatat si prestigiu prin colaborarea unor intelectuali cunoscuti.

Cristina Simion va dialoga cu cititorii HotNews.ro si cu Iulian Comanescu despre evolutia revistelor din Romania si consumul de publicitate, in contextul crizei care a inceput sa afecteze si mass media.

Biografie pe MediaPedia.ro

Din editiile trecute ale Intalnirilor Media HotNews.ro

Nota redactiei:Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.