"Dupa un an de parteneriat, regia de publicitate Boom si siteurile Gazetei Sporturilor au decis de comun acord oprirea colaborarii exclusive incepand din 1 februarie 2009", scrie Gusti Roman, director executiv Gazeta Online, pe blogul sau. El multumeste regiei de publicitate online si afirma ca munca celor de la Boom "a sprijinit cresterea siteurilor".

Gusti Roman isi exprima, totodata, pe blogul sau convingerea "ca vom explora noi cai de cooperare in viitor".

Contractul "a incetat pe cale amiabila", a declarat Gusti Roman, vineri seara, pentru HotNews.ro. Potrivit acestuia, "am avut o colaborare excelenta cu Boom si pastram relatii foarte bune", fapt pentru care "nu excludem sa colaboram si pe viitor".

El a precizat ca decizia referitoare la cine va vinde pe viitor spatiul publicitar pe siteurile Gazetei Sporturilor va fi anuntata la inceputul saptamanii viitoare.

GSP.ro si site-urile conexe au trecut de la agentia AdEvolution la Boom la sfarsitul anului 2007. Conform Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (SATI), GSP.ro este unul dintre site-urile cu cel mai mare numar de vizitatori din Romania.