Compania Energy Holding a fost "pentru o perioada" actionar majoritar la Cancan Media, companie ce editeaza tabloidul Cancan, scrie Pagina de media. Aceasta o citeaza pe Daniela Ionescu, administrator Cancan Media, potrivit careia a fost doar un transfer temporar si ca actionariatul a revenit in prezent la formula initiala, Energy Holding "redand actiunile lui Bytheria Holdings", o societate offshore.

Potrivit Paginii de Media:

  • Energy Holding a preluat 95% din Cancan Media, printr-un transfer de parti sociale, in octombrie anul trecut. Restul de parti sociale au ramas la acelasi asociat – Speranta Budeanu, mama lui Radu Budeanu, proprietarul marcii Cancan si fondatorul ziarului.
  • Energy Holding a fost detinuta de Bogdan Buzaianu, considerat unul dintre baietii destepti din energie. Buzaianu s-a retras oficial din Energy Holding in urma cu cativa ani.
  • Este Bogdan Buzaianu omul din spatele Bytheria? Raspunsul Danielei Ionescu: "Tin sa precizez faptul ca inca de la lansare Cancan a fost pe rand asociat cu diverse persoane, pozitionate de “gura lumii“, “in umbra“. Printre aceste persoane s-au numarat Bogdan Buzaianu, Sorin Ovidiu Vantu, Adrian Sarbu etc. Este ciclic".
  • „Societatea Cancan Media se afla si se afla intr-o relatie contractuala cu Energy Holding, iar la un moment dat, Cancan Media nu si-a onorat contractul, motiv pentru care Energy Holding a executat una dintre optiuni in situatia respectiva, respectiv preluarea unui pachet de actiuni din cadrul societatii. Dupa o scurta perioada de timp, lucrurile s-au reglat, iar Energy Holding a redat actiunile lui Bytheria Holdings”, a precizat Ionescu pentru sursa citata.

Citeste mai mult pe Pagina de Media