Lucian Romascanu, fostul sef al Diviziei Boulevard&Free a Ringier Romania, paraseste acest grup la doua saptamani dupa ce a fost numit Director de vanzari de publicitate la nou infiintata Divizie de Ziare. Potrivit unui comunicat Ringier Romania, "Lucian Romascanu a decis sa se dedice unor proiecte pe cont propriu", el fiind inlocuit la conducerea departamentului de vanzari de Mirela Murariu.

In noua formula, Mirela Murariu va lucra cu Diana Sarbu, advertising sales manager Capital si Evenimentul Zilei, precum si cu Cristina Negoita, advertising sales manager Libertatea. "Mirela Murariu va continua sa ii raporteze direct lui Claudiu Serban, deputy general manager" al grupului, schimbarile urmand sa fie aplicate incepand cu data de 16 martie.

La sfarsitul lunii februarie, cand Ringier Romania a inchis cotidianul gratuit Compact, grupul a anuntat si contopirea diviziei Boulevard&Free (Compact, Libertatea) si divizia Economic&Reference (Evenimentul Zilei, Capital) intr-o singura entitate, Divizia de Ziare (Evenimentul Zilei, Libertatea, Capital). Lucian Romascanu, fostul sef al Diviziei Boulevard&Free, a preluat atunci functia de director de vanzari la divizia nou formata.

Potrivit comunicatului de vineri, "Mirela Murariu s-a alaturat companiei Ringier Romania in urma cu 11 ani ca Advertising Sales Representative. Mirela a avansat constant in structura de vanzari de publicitate a companiei Ringier, detinand pe rand functiile de Media Planner Magazines Division, Media Director Magazines Division si Director de Publicitate Magazines Division. Din februarie 2008 Mirela a preluat conducerea departamentului de vanzari al diviziei Economic & Reference, unde a implementat cu succes un nou model de lucru, reusind sa genereze impreuna cu echipa sa volume de top intr-o piata tot mai concurentiala."