Zilele trecute mi-a atras atentia pe HotNews.ro o stire despre Mihaela Radulescu si despre o scrisoare trimisa de ea ziarelor, in care spunea ca se teme pentru viata ei si pentru a copilului si facea o serie de dezvaluiri despre fostul sot. Vineri, am constatat ca Lucian Mandruta a facut un interviu cu Elan Schwartzenberger, fostul sot al Mihaelei, scrie Anne-Marie Blajan, pe blogul ei.

M-a amuzat ca Mandruta a facut un astfel de interviu, cu o asemenea tema, dar cred ca relatia personala cu Schwartzenberger a determinat asta.

Ceea ce am remarcat de cand a avut loc divortul dintre vedeta tv si sotul ei este ca Antenele exploateaza cu voluptate subiectul. Inteleg ca multi dintre colegii ei au facut tot felul de mistouri in emisiunile lor - Brancu sau Capatos, la ei ma refer - despre relatia cu Dani, acum este cautat Elan pentru a da replica la scrisoarea publica a Mihaelei.

E o adevarata telenovela si o batalie in presa intre ei. Cu ani in urma am lucrat pe divertisment si am facut numeroase interviuri cu Mihaela si sedinte foto pentru coperta revistei. E vorba despre TV Story, un ghid tv care nu mai exista.

Si stiu cat de discret era la acea vreme Elan, care nu a putut fi convins sa apara in fotografii alaturi de ea. La acea vreme doar intr-o poza in Viva aparuse, prima poza cu bebelusul lor, iar mai apoi a fost un alt interviu in Apropo, la vreo 2 ani dupa nasterea copilului.

Astazi, constat ca Elan Schwartzenberger este foarte prezent. Normal, miza e mare. Pentru amandoi.

(...)

Mi se confirma inca o data ca in televiziuni gandirea e: facem totul pentru audienta, nu conteaza ca o vedeta a noastra este acuzata de fostul sot ca participa la orgii sexuale, daca avem audienta - si banuiesc ca acea parte a stirilor chiar a avut audienta - este nemaipomenit.

Nu conteaza ca acea vedeta a postului face o emisiune care se numeste "Duminica IN FAMILIE". Pe de alta parte, confruntati cu tumultuoasa Mihaela din aceasta perioada, cred ca departamentul de PR nici nu prea are ce face.

Citeste restul articolului si comenteaza pe Menaru.