Cotidianul Financiarul le ofera, vineri, cititorilor sai, cea mai recenta carte a uneia dintre figurile emblematice ale Americii, magnatul Donald Trump: "Gandeste ca un campion".

"Gandeste ca un campion" este o colectie de eseuri prin care miliardarul american enunta si ilustreaza principiile ce stau la baza succesului sau in viata profesionala si personala. Donald Trump ofera cititorilor perspectiva sa originala asupra “educatiei informale” necesare succesului in afaceri si viata. , marturiseste Trump in prefata cartii", se arata intr-un comunicat al publicatiei Financiarul, remis HotNews.ro.

"Donald J. Trump este definitia autentica a visului american si unul dintre cele mai cunoscute si credibile branduri din lume. Pe langa imperiul cu operatiuni in imobiliare, hoteluri si cazinouri pe care il conduce, este gazda si producatorul executiv al emisiunii TV de mare succes “Ucenicul”, aflata deja la al optulea sezon pe canalul american NBC (fiind difuzata si in Romania de catre Antena 3). Cartile sale ocupa prima pozitie in topul bestseller-urilor realizat de New York Times. A mai scris “Arta negocierii”, “Cum supravietuiesti in top”, “Arta revenirii” si “Cum sa devii bogat”, precum si alte carti care au schimbat viata a milioane de oameni din toata lumea", se mai arata in comunicat.