Trei din cei patru fosti angajati ai departamentului de media din cadrul BIGGER Group, agentie care s-a inchis subit la inceputul acestei saptamani, vor lucra pentru Tempo Media, parte a Aegis Media Group Romania, arata un comunicat remis, vineri, HotNews.ro. Este vorba de Roxana Craciun, care va prelua functia de client service si new business director, si Mihaela Enache si Costinel Bontea, care vor lucra ca senior media planners.

Fost director de media la BIGGER Group, Roxana Craciun va coordona la Tempo Media activitatile de dezvoltare a portofoliului de clienti, in timp ce colegii sai Mihaela Enache si Costinel Bontea isi vor pastra in cadrul echipei Tempo aceleasi pozitii pe care le ocupau si la BIGGER Group, de senior media planners.

"Am admirat la ei modul in care au reactionat dupa aflarea vestii (inchiderea agentiei BIGGER Group, n.r.), respectiv in loc sa-si planga de mila sau sa-si decline responsabilitatea, si-au indreptat atentia imediat spre rezolvarea problemelor clientilor, care in mare parte au decis deja sa-i rasplateasca oferindu-le increderea de a le gestiona conturile in continuare", spune Dragos Grigoriu, country manager Aegis Media Romania, citat in comunicat.

Tempo Media a fost achizitionata in 2008 de catre Aegis Media, printre clientii din portofoliul agentiei numarandu-se: URBB cu brand-urile Tuborg, Carlsberg, Skol, Orangina, Granini, Alka, Muller, Ficosota Syntez, Ital Food, Heidi, C&A, AG Direct, Metaxa, KIWI Finance, Cetelem, Total Lubricants, Tenaris Silcotub, Sixt New Kopel si BoomTV.

Aegis Media este cel mai mare grup independent de media din lume, reprezentat de 2 branduri Carat si Vizeum, alaturi de care se afla jucatori specializati pe diverse domenii, Posterscope fiind unul din cei proeminenti.