Playboy isi inchide birourile din New York incepand cu data de 1 mai si va elimina anumite posturi, in cadrul unei operatiuni de reducere a costurilor, a anuntat purtatorul de cuvant al revistei pentru adulti, Martha Lindeman, informeaza AFP. "Am demarat procesul de inchidere a birourilor din New York, in scop de a regrupa publicatiile noastre tiparite si online la Chicago", a precizat Lindeman.

Cei 100 de angajati afectati se pot alatura celor din Chicago, insa cei mai multi nu doresc sa se mute din metropola, preferand sa paraseasca Playboy. "Prezenta editoriala si comerciala" va fi redusa la minimum in New York, a mai spus purtatorul de cuvant.

Inchiderea birourilor din New York nu este singura masura de criza: Hugh Hefner, regele Playboy, a scos la vanzare casa din California pentru suma de 28 de milioane de dolari. Playboy Mansion pare sa scape deocamdata de operatiunea de reducere a costurilor, iar Hefner, acum in varsta de 83 de ani, continua sa traiasca aici alaturi de trei modele.