Rodica Culcer a depus, luni, la Tribunalul Bucuresti, o actiune impotriva Societatii Romane de Televiziune (SRTv), cerand, printre altele, reintegrarea sa in functia de director al Directiei Stiri si acordarea atributiilor editoriale aferente functiei de director al Departamentului de Stiri, informeaza Mediafax.

"Am depus actiunea si am termen in iunie. Am cerut sa se anuleze si celelalte acte rezultate din decizia pe care a anulat-o Curtea de Apel", a declarat pentru Mediafax Rodica Culcer, care, in prezent, ocupa functia de director al Directiei Emisiuni Informative si Sport din TVR.

In actiunea depusa in instanta, Rodica Culcer solicita "nulitatea absoluta" a actului aditional la contractul individual de munca, incheiat ca urmare a deciziei emise de presedintele - director general al TVR, Alexandru Sassu, prin care a fost destituita din functia de director al Directiei Stiri si numita in functia de director al Directiei de Emisiuni Informative si Sport.

In plus, Rodica Culcer solicita Tribunalului sa dispuna reintegrarea sa in functia de director al Directiei de Stiri si obligarea TVR "la acordarea functiei de director al Departamentului de Stiri/ acordarea atributiilor editoriale aferente functiei de director al Departamentului de Stiri".