Grupul media Intact neaga, intr-un comunicat de presa remis vineri, zvonurile privind presupusa desfiintare a postului GSP TV si demisia directorului acestui post, Radu Naum. Zvonurile au fost alimentate in ultimele zile de lipsa unor informatii oficiale din partea Antenei 1 si RCS-RDS, care formeaza consortiul ce detine drepturile pentru Liga 1, consortiu in interiorul carora presa a scris ca exista neintelegeri privind continuarea colaborarii.

Comunicatul Intact:

GSP TV nu se desfiinteaza - Radu Naum nu a demisionat

INTACT MEDIA GROUP precizeaza ca postul de sport GSP TV, care difuzeaza meciurile din Liga I, nu este in pericol de a fi desfiintat, iar directorul Radu Naum nu a demisionat.

Postul de sport GSP TV a fost special infiintat pentru telespectatorii iubitori ai tuturor sporturilor, iar programele sale vor respecta, in continuare, acest obiectiv.

Radu Naum, directorul Departamentului Sport ANTENA 1 si al GSP TV, neaga zvonurile care spun ca ar fi demisionat din functia pe care o detine. “Nu mi-am dat demisia. Acestea sunt speculatii pe marginea unui subiect "la moda" in ultimele zile, iar zvonurile sunt absolut nefondate”, declara Radu Naum.

In ultimele zile, presa a speculat pe seama disensiunilor existente in interiorul consortiului Antena 1-RCS, care in urma cu un an a cumparat drepturile de televizare pentru Liga 1, pentru trei sezoane, contra sumei totale de 85 de milioane euro plus TVA. Consortiul ar trebui sa plateasca, in cateva saptamani, a doua transa din valoarea acestui contract.

Tacerea absoluta a oficialilor Antenei 1 si RCS pe aceasta tema a permis ca singurele declaratii sa vina din partea sefului LPF, Dumitru Dragomir, care a avansat ideea ca doar RCS sa "ramana pe pozitii" in contractul cu Liga. Toate acestea, coroborate cu interesul RCS pentru drepturile de televizare a meciurilor din Primera Division si cu aparenta intentie a RCS de a infiinta un canal propriu de sport au dus la speculatii pe piata media si in presa privind posibila inchidere a GSP TV.