Agentia Standout a anuntat saptamana aceasta "prima conferinta organizata pe Facebook din Romania", alaturi de Mindshare, iar Prodigy a lansat un nou serviciu gratuit bazat pe platforma de microblogging Twitter si dedicat anunturilor privind diverse lansari.

Agentia de comunicare online Prodigy a lansat in parteneriat cu agentia de web design&development Pixels with Balls siteul AmLansat.ro, unde companiile care pregatesc lansari de produse sau servicii pot sa le prezinte succint si rapid prin intermediul Twitter. "Proiectul ofera o platforma de comunicare complementara planului de comunicare traditional, implicand mediul online si avantajele oferite de utilizarea Twitter", arata un comunicat Prodigy. Initiativa ii apartine lui Cristian Manafu, senior consultant la Prodigy, care a lansat, in urma cu o luna, si serviciul Microjobs.ro, bazat tot pe platforma Twitter.

La randul sau, agentia Standout si Mindshare au anuntat o premiera realizata pentru clientul Dove - o conferinta pe siteul de socializare online Facebook, parte a unei campanii derulate pe bloguri si pe alte medii sociale. Conferinta a pornit de la un test pentru un produs al clientului, test efectuat de 12 dintre cele mai citite bloggerite din Romania. Potrivit Standout, conferinta pe Facebook a atras 250 de persoane, "din care 33 au participat activ si au generat peste 800 de reactii" in cateva ore.