UPC Romania si-a extins oferta cu TV Paprika, un canal de televiziune cu tematica gastronomica, potrivit unui comunicat al companiei. Noul canal este adus in Romania de Chello Central Europe si va promova prin emisiunile sale traditii culinare locale, dar si internationale.

TV Paprika mai este prezent in tari precum Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, fiind transmis in peste 3,5 milioane de locuinte, inclusiv din Romania, 16 ore pe zi.

Grila de programe TV Paprika include productii locale, dar si emisiuni culinare internationale, prezentate de bucatari cunoscuti in intreaga lume, precum Nigella, Gordon Ramsay, Anna Olson, si altii.

In cadrul acestor emisiuni sunt abordate teme precum gastronomia, tehnici de pregatire ale diverselor mancaruri, accentul punandu-se pe redescoperirea bucatariei traditionale si pe gatitul sanatos, mentioneaza comunicatul.

TV Paprika a intrat in portofoliul Chello Central Europe in octombrie 2007.

Chello Central Europe este proprietarul unor branduri de continut in Europa Centrala si detine in protofoliu canale precum Minimax, Sport1 si Sport 2, TV Paprika, Zone Club, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Deko, Spektrum si Filmmuzeum. Compania este parte din Chellomedia, divizia europeana de continut TV a Liberty Global, Inc.