Hartia suporta orice. Dar internetul? Mircea Tomescu, managing director la Pleon Graffiti, a discutat online despre cum se comporta PR-ul in mediul online. Intalnirea s-a referit si la modul in care ar trebui sa arate mediul digital pentru a raspunde asteptarilor clientilor si agentiilor si a fost moderata de Eliza Rogalski, managing partner la agentia Rogalski-Grigoriu.

  • Intalnirea s-a incheiat
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Dupa intalnirea online, cei doi specialisti au facut un brainstorming pentru realizarea unei campanii care sa promoveze pe piata "rosia de Videle"

Mircea Tomescu detine o experienta de 10 ani in domeniul comunicarii, aria sa de expertiza acoperind domenii precum jurnalism, PR, account management si new business.

A inceput ca junior editor la o mica editura (Libra), apoi a devenit jurnalist in televiziune (Pro TV) si in presa scrisa (Jurnalul National) ulterior lucrand ca PR & Communication Consultant in perioada 1998 – 2003.

Cariera in publicitate si-a inceput-o in 2003 si a finalizat-o in 2008 din pozitia de Account Director la Graffiti BBDO (dupa ce a adunat impreuna cu echipa premii precum Ad’Or, Effie, Golden Drum etc).

Incepand cu februarie 2008, Mircea s-a reintors la PR si a preluat conducerea Pleon Graffiti, in calitate de Managing Director.