Divizia de Ziare a Ringier Romania anunta, intr-un comunicat, lansarea versiunilor de mobil ale publicatiilor Evenimentul Zilei, Capital si Libertatea. In parteneriat cu Vodafone Romania, Ringier ofera vizitatorilor portalului mobile Vodafone live! acces catre acest site-uri.

Potrivit comunicatului, versiunile pe mobil pot fi citite pe orice mobil cu browser web si conexiune activa la internet, accesand evz.ro, capital.ro si libertatea.ro. Accesul la noile site-uri de mobil este disponibil si prin portalul Vodafone live.

"In contextul schimbarilor survenite in obiceiurile de consum ale cititorilor de mass-media, brandurile multimedia reprezinta o preocupare continua si prioritara a Diviziei de Ziare a Ringier Romania. Telefonul mobil a devenit un gadget indispensabil si cu multiple utilizari. Aplicatiile de Mobile News ofera flexibilitate, putand fi accesate oriunde si oricand, la costuri mici, si au un potential de crestere enorm", se arata in comunicatul Ringier.

Clientii Vodafone pot citi versiunile de mobil ale celor trei publicatii si daca trimit cate un SMS gratuit la 8877 cu textele "EVZ", "Capital" sau "Libertatea" si acceseaza, apoi, link-urile primite ca raspuns la SMS.