Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu a anuntat duminica, in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 1, ca intentioneaza sa se retraga definitiv din peisajul mediatic, motivul principal fiind fiul sau, Ayan. Radulescu spune ca urmeaza astfel exemplul lui Teo Trandafir si al Andreei Marin Banica.

Vedeta a anuntat, in timpul emisiunii "Duminica in familie", ca aceasta este "ultima luna" din cariera sa in televiziune, explicand ca actiunea sa nu este o toana, ci o decizie pe care a luat-o dupa "cateva luni de zile de gandire".

"Nu imi tradez publicul, ci fac un pas lateral cu convingerea ca fac un lucru bun pentru copilul meu", si-a motivat Mihaela hotararea, subliniind ca "imi iubesc copilul prea tare", el fiind in proportie de 90% motivul deciziei de a renunta la televiziune, precizeaza EvZ.

Ea a spus ca ia aceasta decizie in conditiile in care si alte vedete pe care spune ca le respecta, precum Andreea Marin si Teo Trandafir, au parasit televiziunea.

Contactati de HotNews.ro reprezentantii Antenei 1 au declarat ca nu comenteaza anuntul facut de Mihaela Radulescu in emisiunea de duminica.

Vineri, ziarul Adevarul nota ca emisiunea "Duminica in familie" realizata de Mihaela Radulescu este cel mai longeviv magazin duminical, fiind pe locul intai si la audiente. Programul a reusit un rating de 4,5% (518.000 de telespectatori) in medie pe minut pe targetul all-urban, in lunile februarie, martie si aprilie, potrivit sursei citate.