Trustul de presa Adevarul Holding lanseaza portalurile Adevarul.it si Adevarul.es, dedicate comunitatilor romanesti din Italia si Spania, potrivit unui comunicat de presa. Cele doua "produse ale Diviziei Web Adevarul Holding" isi propun sa realizeze legatura intre romanii din tara si cei plecati in strainatate si sa ofere informatii pentru cei care vor sa viziteze sau sa lucreze in cele doua tari.

Potrivit comunicatului, de cele doua proiecte se ocupa jurnalisti din Italia, Spania si Romania, in conditiile in care redactiile locale au fost infiintate de acum doi ani, oferind continut pentru Adevarul, Adevarul de seara, Click si Adevarul.ro.

Printre rubricile celor doua publicatii se numara Informatii utile, Legislatie, Joburi si Imobiliare.

La Intalnirile Media HotNews.ro, Razvan Corneteanu, director general Adevarul Holding, spunea recent ca "adevarul.es, adevarul.it vor fi lansate in urmatoarele saptamani. Avem redactii in Milano si Castellon si redactori angajati in Padova, Torino, Milano, Roma si Florenta. De asemenea, in Madrid, Tarragona, Barcelona, Valencia, Castellon. Este un proiect la care s-a lucrat 2 ani."