Agentia online Digital Ads, ce "va gestiona portofolii de publicitate online in cadrul grupului NCH/Netbridge", a pornit "oficial" operatiunile sub conducerea Mihaelei Grafu, director executiv, potrivit unei informari postate pe blogul regiei de publicitate Boom. Anuntul vine dupa ce, in aprilie, Pagina de media anunta ca regia Boom isi imparte portofoliul in doua companii distincte.

Prin aceasta impartire, siteurile detinute de fondul NCH au fost transferate catre Digital Ads, iar siteurile externe au ramas la Boom. Miercuri, Pagina de media scrie ca, "practic, sunt doua grupuri de siteuri, pe doua companii care factureaza separat, dar echipa de vanzari este comuna", iar cele doua portofolii sunt prezentate advertiserilor la comun.

Potrivit informarii postate pe blogul Boom, Mihaela Grafu, fost director de vanzari la Boom, "isi propune, in perioada care urmeaza, o existenta juridica in scopuri de trasare mai clara a veniturilor din activitatea desfasurata pe portofoliul de site-uri al grupului NCH".

Digital Ads este prezentata drept parte a grupului NCH/Netbridge, grup ce mai cuprinde Netbridge Investments (entitatea ce detine reteaua Boom), Active Soft, iMedia, Vodanet, Netbridge Development si Acasa Media.