Parteneriatul anuntat luna trecuta de B1 TV si Evenimentul Zilei se materializeaza in emisiunea "Evenimentele zilei", care va fi lansata vineri, 5 iunie, potrivit unui comunicat de presa. Emisiunea va fi moderata de Alina Stancu de la B1 TV, alaturi de ziaristii Horia Ghibutiu si Mircea Marian de la Evenimentul Zilei, in calitate de invitati permanenti.

Este vorba despre o emisiune realizata dintr-un studio amplasat in redactia ziarului si in care jurnalistii "vor analiza si comenta, alaturi de editorii si redactorii implicati in realizarea acelor materiale, subiecte relevante, aparute in editia Evenimentului zilei din ziua in curs", iar reporteri vor acoperi live si evenimente importante aflate in desfasurare, potrivit informarii de presa. Emisiunea va acoperi toate domeniile - politic, investigatii, economic, social, cultura, sport, monden si timp liber.

Emisiunea va fi difuzata zilnic, de luni pana joi, intre orele 14.00-18.00, iar vinerea in intervalul 14.00-17.00.

Pentru acest proiect, Alina Stancu va renunta la emisiunile pe care le realiza la B1 - "Ne priveste" si "Povesti de viata".

Vlad Macovei, redactor-sef Evenimentul zilei, afirma luna trecuta pentru HotNews.ro ca deciziile privind continutul si invitatii apartin 100% ziarului si ca emisiunea se va diferentia de alte programe similare de pe posturile de stiri prin invitati si prin calitatea intrebarilor si a subiectelor.