Radu Paraschivescu afirma, intr-un interviu publicat de Stefan Beldie pe 3surse.ro, ca nu exclude sa scrie din nou despre sport, dar ca nu poarta discutii in acest sens. Paraschivescu anunta in Gazeta Sporturilor, in urma cu mai bine de un an, ca renunta sa mai scrie despre sport, afirmand ca "e o masura de igiena personala intr-o vreme cind mizeria din fotbalul romanesc se intinde galopant".

In interviul publicat de Stefan Beldie, Radu Paraschivescu spune, intre altele, ca:

  • in ultimul an, in fotbalul romanesc "nu s-a schimbat nimic"
  • nici in presa scportiva "nu s-a schimbat nimic. Sau se schimba doar conjunctural. Presa sportiva a amenintat sa se schimbe cu ocazia Olimpiadei. Era si fortata sa o faca, dar Olimpiada a trecut."
  • "am incercat sa nu scriu despre fotbal, dar m-am lovit de o problema evidenta. Ziarul de sport are o conditionare pe care o cunoasteti foarte bine - numarul de citiri, traficul de pe blog etc. In plus, eu daca scriam despre antrenorul “nationalei” de handbal a Croatiei, asa cum am si facut-o, riscam sa am 30 de citiri si doua comentarii. Daca insa scriam despre faptul ca cineva din fotbal l-a facut cretin sau debil mintal pe un altul din aceeasi zona, aveam 4800 de citiri si 250 de comentarii."
  • "am fost intrebat la o discutie amicala daca m-ar tenta (o revenire in presa sportiva - n.r.), insa nu mi s-a facut curte. Am spus atunci ca e de discutat candva, in viitor."

Citeste mai mult pe 3surse.ro