De cateva zile, intre Dan Diaconescu si Luis Lazarus se da un aparent razboi al declaratiilor si acuzelor grave. Nici unul dintre cei doi nu spune cu exactitate ce doreste sa obtina de la celalalt ci, in fiecare seara, isi arunca acuze. Nu este clar daca cei doi doresc sa se elimine reciproc, ori daca tot spectacolul tabloid are ca scop cresterea ratingului. Cu toate ca spune ca il dispretuieste, Luis Lazarus a declarat ca isi doreste o confruntare cu fostul sau patron si mentor de la OTV. In opinia sa, cea mai buna varianta ar fi un duplex OTV-Kanal D.

Cei doi realizatori apeleaza la personaje celebre in lumea tabloidelor precum Ogica, Nikita sau Sexy Braileanca. Miercuri seara, scandalul a escaladat odata cu dezvaluirea facuta de Luis Lazarus prin intermediul dansatoaruei Pamela, care sustine ca a fost amanta lui Dan Diaconescu.

Si acest subiect se incadreza in reteta OTV, consacrata de-a lungul anilor de Dan Diaconescu prin emisiunile sale nocturne, in care personaje precum Oana Zavoranu, Tolea Ciumac, Nikita, Adriana Bahmuteanu faceau seara de seara dezvaluiri despre rude, fosti iubiti sau fosti amanti. Cu cateva zile in urma , invitatii lui Dan Diaconescu dezvaluiau diverse amanunte picante din viata lui Luis Lazarus, care nu a ramas dator si a declarat in emsiunea sa ca Diaconescu isi loveste iubitele. Una peste alta, un duel al declaratiilor dupa tipicul subiectelor OTV, respectiv Kanal D.

Discipolul otevizarii isi devoreaza maestrul

De remarcat ca, miercuri seara, in acelasi interval de timp in care Luis Lazarus facea dezvaluiri despre amanta lui Dan Diaconescu, pe Kanal D, la OTV, Ogica si Dan Diaconescu faceau dezvaluiri despre Luis Lazarus. Cei doi realizatori tv au ajuns sa isi dea si replici prin intermediul televizorului. Ceea ce mai lipsea era legatura directa intre studioul Kanal D si cel al OTV. Un alt fapt de remarcat este ca toate personaje din jurul celor doi actori principali sunt aceleasi personaje care fac rating atat la Kanal D cat si la OTV.

Contactat telefonic Luis Lazarus sustine ca nu poate fi vorba de o intelegere, ca razboiul sau cu Dan Diaconescu este adevarat si ca totul se trage de la plecarea sa de la OTV. “Acum e disperat ca vede ce rating am eu. Nu mai stie ce sa imi insceneze. Mi-e scarba de el. Nici eu nu pot insa sa stau si sa isi bata cineva joc de munca si de reputatia mea”, a declarat Lazarus. Insa ideea unui parteneriat pentru un rating bun nu ar fi atat de imposibil de realizat, nici macar in conceptia lui Lazarus. “Eu l-am chemat sa avem o confruntare in studio fata in fata ca sa vada lumea cine este el cu adevarat”, spune Lazarus.

Ultima solutie: Duplex intre televiziunile tabolid

Scenariul pare tipic scandalurilor difuzate in miez de noapte de OTV. In prima faza, personajele precum Nikita si mama ei, sau Oana Zavoranu si mama ei, Bahmutean si Prigoana se injura prin telefon, unul fiind in studio. Apoi are loc si confruntarea finala fata in fata. In ceea ce priveste scandalul dintre Lazarus si Diaconescu, apare problema ratingului. Daca unul merge la emisiunea celuilalt, una din televiziuni pierde audienta. Lazarus are insa si solutia. “Putem sa facem confruntarea asta in cadrul unui duplex OTV-Kanal D. Dar nu cred ca Diaconescu o sa accepte”, a declarat Lazarus. Dan Diaconescu nu a putut fi contactat.

Scandalul dintre Dan Diaconescu si Luis Lazarus reprezinta un episod relevant pentru telviziunile tabloid. Insusi creatorul OTV, model importat de aproape toate televiziunile comerciale, devine personaj intr-un scandal amoros dupa reteta proprie. Dan Diaconescu, cel care a consacrat personaje precum Nikita sau Elodia, Oana Zavoranu, este transformat el insusi intr-un personaj tipic OTV. Ironia face ca aceasta transformare sa fie orchestrata chiar de catre discipolul lui Dan Diaconescu, dar nu e clar daca s-a e un scandal regizat sau real.