"E clar ca moartea lui Michael Jackson e un eveniment care merita o abordare speciala. Cine si cum s-a mobilizat pe tema asta? "Jurnalul national" a facut o editie speciala azi noapte, s-au apucat de treaba incepand de pe la ora 02:00. Dupa stirea mea, e singurul. Sunt curios cum a mers, o sa intreb de vanzari. Online-ul e mai rapid", scrie Iulian Comanescu pe blogul sau.

Potrivit blogului lui Iulian Comanescu

  • Online-ul e mai rapid, bineinteles ca site-urile ziarelor si nu numai ele se garnisesc minut cu minut cu tot felul de informatii pe tema Michael. HotNews.ro a ajuns azi-noapte la TMZ.com, care a fost primul sau printre primii cu stirea mortii - in orice caz, au fost folositi si citati ca sursa de CNN.
  • Pentru reactiile de pe bloguri vezi la Dupa bloguri.
  • Cat priveste televiziunile, m-am uitat azi noapte, au intrat in live la vreo ora-doua dupa CNN. La ora la care americanii preluau stirea de pe Associated Press si "LA Times" cautau o confirmare proprie, pe Realitatea si Antena 3 erau reluari cu Razvan Dumitrescu si Gadea. Stirea a fost intai pe crawl - oricum, televizunile romanesti s-au miscat mai repede decat Euronews.
  • Inteleg ca stirea a fost in jurnalul de ora 01:00 la Antena 3.
  • Hollywood.tv e o chestie foarte simpla, un domeniu care forwardeaza la un canal YouTube. Ei au avut scoop-ul din punct de vedere imagini, adica inregistrarea asta:

Comenteaza pe blogul lui Comanescu