Germanos este primul client care desfasoara o campanie pe social media prin intermediul unui widget, personalizat dupa preferinta utilizatorilor, anunta Standout, agentia de marketing online care a realizat campania impreuna cu agentia New Media (parte a The Group).

In cadrul campaniei, initiata cu ocazia lansarii serviciului Germanos G-precomanda, utilizatorii pot lista, prin intermediul widgetului, ce telefoane mobile isi doresc si sa afiseze aceasta lista pe bloguri, in paginile personale si in retelele sociale unde sunt membri.

Campania de doua saptamani este insotita si de un premiu constand intr-un telefon de ultima generatie, care va fi acordat, pe 14 iulie, participantului care si-a afisat cel mai vizibil propria lista de telefoane.

Managerul Standout, Ionut Oprea, citat in comunicat, afirma ca „blogul este un instrument personal, prin care utilizatorii se exprima. Ei bine, acesta este primul banner prin care utilizatorii se exprima, si care devine informativ si engaging pentru audienta fiecarui blog participant in campanie”.