Jurnalista Corina Dragotescu va relua, din august, emisiunea "Zona de impact" la Realitatea TV, dupa cum a declarat ea, vineri, pentru HotNews.ro. Dragonescu anuntase, la 1 iulie, ca-si da demisia de la Realitatea TV, anunt venit la cateva ore de la decizia managementului grupului Realitatea-Catavencu de a reduce salariile, dupa cum scria, atunci, Pagina de media.

Iulian Comanescu s-a referit, vineri, pe blogul sau la o "comunicare interna" la Realitatea, potrivit careia "Zona de impact", emisiunea Corinei Dragotescu, revine sambata, 1 august.

Jurnalista a declarat pentru HotNews.ro ca, incepand din august, va lucra doar pentru Realitatea TV, nu si pentru alte entitati din grupul Realitatea-Catavencu, fiind vorba despre o "intelegere valabila pana la sfarsitul anului". "Am discutat si ne-am inteles. Oricum eu ma simt foarte bine acolo", a afirmat ea.

La 1 iulie, ea declara pentru Pagina de media, referindu-se la decizia de reducere a salariilor in grupul media: “Cred ca este o decizie prost gandita. Cand reduci salariile, nu o faci la pausal: nu aplici acelasi procent pentru toata lumea. O faci in functie de valoarea si de performantele fiecarui om in parte”. Ea a spus, tot atunci, ca se afla in negocieri cu TVR pentru o emisiune de tip talk-show.