Din august, postul educational Da Vinci Learning introduce coduri de culoare pentru cele trei sectiuni de programe ale sale, dedicate pe rand copiilor, familiei si adultilor, precum si o culoare generica care se va reflecta si in logo-ul companiei. Noua identitate vizuala va fi receptionata in toate tarile in care postul emite, respectiv, Romania, Polonia, Ungaria, Bulgaria si Turcia.

Potrivit unui comunicat al companiei, "rosul este culoarea generica ce domina noul design, galbenul marcheaza programele rezervate copiilor, verdele pe cele dedicate intregii familii, iar albastrul defineste programele destinate celor mari". Schimbarea cromatica s-a reflectat si la nivelul logo-ului Da Vinci Learning, care a devenit rosu.

Da Vinci Media GmbH este o companie independenta, nefiind parte a unui concern media mai mare. DVL este on air din septembrie 2007 in: Polonia, Romania, Ungaria, Turcia si Bulgaria si va fi lansat in a doua jumatate a anului 2009 in Rusia, Ucraina, Republica Ceha si Slovacia.