Radu Soviani preia de la 1 august pozitia de redactor sef al publicatiei Business Standard. Realizator, editor si prezentator la The Money Channel, Soviani se va concentra, din noua pozitie, "pe o mai buna pozitionare a ziarului in contextul economic actual", cu accent pe evenimentele regionale si mondiale, anunta un comunicat al trustului Realitatea-Catavencu. El il inlocuieste pe Adrian Mirsanu, care a parasit Business Standard saptamana trecuta.

Radu Soviani are 32 de ani si lucreaza de aproape un deceniu in presa economica. Este realizator, editor si prezentator la The Money Channel, inca de la debutul postului, in 2006, si este editorialist al saptamanalului Money Express. Anterior a condus timp de trei ani departamentul de stiri al B1TV.

"Cred ca jurnalismul economic e o vocatie. Pana acum l-am explorat mai ales pe cel de televiziune si sunt mandru de ce am realizat la The Money Channel, unde imi voi continua toate proiectele. Conducerea editoriala a unui cotidian e o mare provocare si oportunitate pentru mine, e nivelul urmator", afirma Soviani, citat in comunicat.

Business Standard face parte din Divizia Business Media a trustului Realitatea -Catavencu, alaturi de televiziunea de business The Money Channel si saptamanalul Money Express.