Grupul Divertis se va regasi, din toamna, in grila de programe a Pro Tv. Emisiunile Divertis vor putea fi urmarite, in fiecare duminica seara, timp de doua ore, informeaza Mediafax.

"Pasul facut de Divertis spre Pro TV este un moment important, decisiv, chiar hotarator, care s-a desfasurat urmand indemnul istoric: «Romani, va ordon, treceti PROtul!» Si l-am trecut.

Sunt multe de spus, si mai ales de ras, criza e in toi, purceaua e moarta in cotet, iar politicienii profita de faptul ca suntem in vacanta si vor sa ne ia locul cu supercomedia pe care o fac...", a declarat Toni Grecu.

La sfarsitul lunii iunie Antena 1 a renuntat la emisiunea de satira politica "Animat Planet Show", motivul scoaterii acesteia din grila televiziunii fiind criza financiara.

Emisiunea Divertis Mall de la Antena 1 a fost lider de audienta medie pe editie la sfarsitul anului trecut, in timp ce stirile Pro Tv au ocupat locul al doilea.

Divertis a fost infiintat in 1981, la Iasi, de catre Toni Grecu, Florin Constantin si Doru Antonesi. In 1986, in grup au intrat Ioan Gyuri Pascu, Catalin Mireuta si Ioan T. Morar. Intre 1997 si 2000, au aparut mai multe casete video si audio ale Divertis, grupul inregistrand succes cu programele TV "Divertis Martishow", "Divertis Vot Show" etc. In 2003, Divertis a inceput colaborarea cu Antena 1, unde grupul a realizat "Divertis Park", "Piata Divertis", "Divertis Mall" si "Animat Planet Show".