"Acesta e ultimul meu post pe acest blog. Voi incerca sa negociez cu prietenii mei un colt de Special Guest in care sa mai postez din cind in cind". Asa isi anunta Sorin Danilescu, pe blog, plecarea din pozitia de director de dezvoltare al GSP. Acesta urmeaza sa ocupe functia de director general al Intact Interactive inlocuindu-l la conducere pe Bogdan Gavrila. Acesta din urma va ramane Senior Advisor pe new media in cadrul Intact.

"Multumesc in primul rind celor alaturi de care am incropit echipa de dezvoltare, o echipa fantastica si sper ca realizeaza ca “cea mai buna echipa din Romania” exista, nu este doar un slogan de marketing. Multumesc lui Tolo si Gusti pentru insistenta de care au dat dovada in ianuarie 2008. Multe lucruri se schimbasera de cind am parasit aceeasi echipa, in 2002…"

Schimbarea la sefia Intact Interactive este anuntata si de Bogdan Gavrila: "In ziua de astazi, INTACT Interactive este una din cele mai mari firme de advertiseing din Romania (reprezinta peste 130 de site-uri), multumita oamenilor precum Magdalena Zander, Gabriel Boaca, Maria Cocris, Sorin Cristea si o intreaga echipa ce lucreaza incontinuu. Luni, Sorin Danilescu se va alatura echipei si ma va inlocui ca director general al Intact Interactive."