Liviu Avram si-a anuntat colegii de redactie ca va parasi Cotidianul incepind cu 31 august, scrie Mihnea Maruta pe blogul sau. Liviu Avram scrie ca are mai multe optiuni. "Am convenit cu Cornel Nistorescu o despartire decenta si civilizata, care se va produce incepand cu data de 31 august, astfel incat sa aiba si el un ragaz rezonabil ca sa-si gaseasca inlocuitor", se mai arata in mailul citat de Mihnea Maruta.

Liviu Avram a fost redactor-sef adjunct la Cotidianul in ultimii cinci ani, avind si doua scurte mandate de redactor-sef interimar.

"A fost o demisie cu acordul partilor. Am citeva oferte la care ma voi gindi zilele urmatoare", a declarat Liviu Avram pentru HotNews.ro.

Plecarea lui Liviu Avram este ultima dintr-un sir de demisii si demiteri de la Cotidianul, dupa numirea lui Cornel Nistorescu in functia de director al ziarului. Liviu Avram a avut o divergenta cu Nistorescu in ceea ce priveste ancheta Mirelei Corlatan despre Petru Romosan.

Imediat dupa ce Cornel Nistorescu a decis scoaterea anchetei de pe site-ul ziarului, Avram a declarat pentru HotNews.ro ca "eu am considerat ca materialul este publicabil, nu-l puteam obliga pe dl Romosan sa vorbeasca mai mult cu noi". Ulterior, Mirela Corlatan a fost concediata.

Noul redactor-sef al ziarului Cotidianul este Oana Stanciulescu.