Dan Diaconescu a incasat, marti, amenzi totalizand 80.000 de lei din partea CNA pentru mai multe emisiuni "Dan Diaconescu Direct", difuzate de posturile DDTV si OTV si legate de "cazul Teodosian", in care un copil este suspectat ca si-ar fi ucis mama. DDTV a primit o amenda de 50.000 de lei, in timp ce postul OTV a fost amendat cu 30.000 de lei.

DDTV a fost amendat pentru ca, in data de 18 iulie, a difuzat in miezul zilei o preluare a emisiunii "Dan Diaconescu Direct" din ziua precedenta, in care erau prezentate imagini socante cu trupul femeii ucise in asa-numitul "caz Teodosian". Astfel au fost incalcate reglementarile privind protectia minorilor "prin alegerea intervalului orar de difuzare a programelor ce pot afecta dezvoltarea fizica, mentala sau morala a acestora", potrivit CNA.

OTV a fost amendat, la randul sau, pentru doua emisiuni DDD din aceeasi perioada, in care a fost prezentata in mod eronat o fotografie a unui minor care nu avea legatura cu subiectul discutiilor, respectiv au fost aduse acuzatii fara dovezi Luminitei Anghel, subsecretar de stat, acuzatii insotite de titluri ce contineau informatii incorecte, dupa cum au decis membrii CNA.

Tot in sedinta de marti a CNA postul Pro TV a primit o amenda de 5.000 de lei pentru o editie a Stirilor Pro TV in care au fost prezentate informatii si imagini socante, iar B1 TV a fost amendat cu 2.500 de lei pentru redifuzarea unei editii de la inceputul anului a emisiunii Nasul, care fusese sanctionata de CNA.