Adevarul pregateste o noua colectie ce va fi lansata "in foarte scurt timp - e vorba de saptamani", a declarat, luni, pentru HotNews.ro Razvan Corneteanu, director general al Adevarul Holding. Potrivit acestuia, colectia va include "culegeri de fotografii dupa lucrari ale celor mai mari pictori", volume ce vor fi distribuite miercurea, impreuna cu ziarul Adevarul.

Primul volum va fi distribuit gratuit, in 400.000 de exemplare, potrivit lui Corneteanu. "Nu va pot spune acum care va fi pretul" pentru celelalte volume, a declarat el.

Catalin Tolontan scrie pe blogul sau despre aceasta initiativa, mentionand ca "miercurea este ziua de insert a Jurnalului National, care distribuie aproximativ 150.000 de carti si vinde aproximativ 110.000. La rindul sau, Adevarul isi distribuie colectia de carte joia intr-un tiraj de 270.000 de exemplare si cu vinzari apropiate de 210.000 de exemplare".

Potrivit lui Razvan Corneteanu, noua colectie va fi promovata printr-o campanie de marketing ce va fi declansata foarte curand. El spune ca este vorba despre o serie de "cataloage de calitate extrem de buna, accesibile oricarui om", ce vor fi distribuite saptamanal, pana la Craciun. Directorul Adevarul Holding precizeaza ca ziua de miercuri a fost aleasa in conditiile in care tot atunci apare si "Adevarul literar si artistic".