Contul de media al Vodafone Romania va trece, dupa o perioada de tranzitie, de la agentia McCann Erickson la reteaua OMD, reiese dintr-o declaratie remisa luni HotNews.ro de Lidia Solomon, Director of Corporate Communication in cadrul companiei. Potrivit acesteia, compania nu poate confirma deocamdata cand va avea loc efectiv transferul.

Declaratia Lidiei Solomon, Vodafone Romania:

  • "Dupa un proces de selectie amplu, Vodafone Group a confirmat alegerea agentiei OMD pentru gestionarea contului sau global de media. In perioada urmatoare, vom lucra la un plan de tranzitie, dar nu putem confirma in momentul de fata data la care se va produce trecerea contului Vodafone Romania de la agentia noastra curenta, McCann Erickson, la reteaua OMD."

La sfarsitul saptamanii trecute, presa internationala a anuntat ca Vodafone a ales reteaua OMD pentru administrarea contului sau global de media, evaluat la 800 de milioane de lire sterline, in urma unei licitatii in finala careia ramasesera OMD si Team Vodafone, divizie dedicata acestui cont in cadrul grupului de comunicare WPP.

Contractul dintre Vodafone Romania si McCann Erickson ar urma sa expire spre sfarsitul anului viitor. Reprezentantii McCann Erickson nu au comentat pe marginea declaratiei Vodafone.

MediaWeek cita, vineri, un purtator de cuvant al grupului Vodafone care a confirmat selectarea OMD pentru administrarea contului global de media, precizand insa ca "va fi, fara indoiala, o perioada de tranzitie pe toate pietele locale si este neclar, in acest moment, cand va prelua OMD controlul total".