Sabina Petre, care din 2007 a ocupat mai multe posturi de conducere in cadrul trustului Intact, este noul director general al diviziei de sport pe zona TV a grupului, a declarat ea, miercuri, pentru HotNews.ro. Potrivit acesteia, Radu Naum, care a fost pana acum director al departamentului sport Antena 1-GSP TV, "va continua sa lucreze cu noi si va avea o emisiune", urmand ca detaliile in acest sens sa fie stabilite.

Pe zona editoriala, Cristian Cretu, pana acum sef la Sportul Antenei 1, preia atributiile de coordonare si la GSP TV, unde Cristi Zagarandiuc ramane redactor-sef, spune Sabina Petre.

Pagina de media a scris, miercuri dimineata, despre schimbarea lui Radu Naum la sefia diviziei sport a Intact, "mutare ce va avea loc astazi, in jurul pranzului". Informatii privind plecarea lui Radu Naum de la conducerea diviziei de sport a Intact circula din august, cand, intre altii, au scris pe aceasta tema pe blogurile lor Dragos Stanca si Tiberiu Lovin.

Radu Naum nu a putut fi contactat pana la publicarea acestui material.

"Echipa ramane, fiecare cu experienta pe care o are", a declarat pentru HotNews.ro Sabina Petre. Fost director economic la TVR, aceasta a ocupat, de la venirea ei la Intact, in 2007, posturile de business manager pentru televiziunile din cadrul grupului, director executiv Antena 2 si director financiar pentru posturile de radio ale grupului.

In noua sa pozitie - "care nu a existat pana acum sub aceasta denumire" - de director general peste sport la posturile trustului (Antena 1 si GSP TV), "ma voi ocupa de tot ce poate sa tina de business, inclusiv colaborarea cu RCS-RDS", grup alaturi de care Antena 1 a format consortiul ce detine drepturile pentru Liga 1, spune Sabina Petre. "Cu RCS-RDS avem, in prezent, un parteneriat care merge mai departe, o relatie absolut corecta, ca la inceput, o relatie foarte buna in conditiile in care este bazata pe corectitudine", afirma ea.

RCS&RDS a lansat, in vara, postul Digi Sport, care a preluat o parte din optiunile din Liga 1, meciuri difuzate pana atunci de GSP TV. Intr-un interviu acordat la sfarsitul lunii iulie Paginii de media, Dan Matiescu, director general Antena 1, afirma ca Digi Sport nu reprezinta o amenintare pentru GSP, din punct de vedere concurential, iar "din punct de vedere al bugetelor de publicitate, banii nu se vor impati pentru ca, in acest moment, cererea de spatiu publicitar este mai mica decat oferta. Plus ca bugetele pentru GSP TV sunt deja angajate."