Radu Moraru a lansat, luni seara, in cadrul emisiunii Nasul de la B1 TV, o serie de acuzatii la adresa lui Victor Ciutacu, afirmatii pe care acesta le califica, pentru Pagina de media, drept "calomnioase de la un capat la altul". Sursa citata noteaza ca Ciutacu a sesizat CNA in legatura cu emisiunea Nasul din seara zilei de 7 septembrie.

Potrivit Paginii de media:

  • "Nasul de la B1 TV a cerut arestarea lui "Victoras", "un fost bandid care a ciordit".
  • “Unii ziaristi din presa sunt mai securistici decat securistii ai mai rai”, a spus Moraru intr-o emisiune in care invitat a fost premierul Emil Boc si in care au mai fost incriminate si alte nume din presa.
  • Victor Ciutacu pentru Pagina de media, despre acuzatiile lui Radu Moraru: "Sunt calomnioase de la un capat la altul (niciodata probate) pe zona de presupusa coruptie a mea si sunt repetate in mod obsesiv. Sunt afirmatii instigatoare, in pasajul in care cere cu subiect si predicat arestarea mea.”
  • Victor Ciutacu a cerut CNA sa analizeze emisiunea Nasul pentru "a decide daca, in conformitate cu legislatia in vigoare, spusele moderatorului/realizatorului imi lezeaza sau nu demnitatea si imaginea".

Citeste mai mult pe Pagina de media