Postul ID Investigation Discovery este transmis de RCS-RDS in Romania, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia, potrivit unui anunt oficial al Discovery Networks Europa Centrala, divizie a companiei media Discovery Comunicativitate, remis HotNews.ro. In Romania, postul de investigatii emite non-stop si este disponibil in pachetul extra al DigiTV Cablu si DigiTV Satelit.

ID Investigation Discovery este dedicat stiintei criminalistice si modului in care aceasta este utilizata pentru a dezvalui adevaratele povesti ale unora dintre cele mai cunoscute investigatii din SUA si din intreaga lume. Canalul vizeaza un public tinta adult, alcatuit preponderent din femei cu varste intre 25 – 54 ani.

Printre programele vedeta ale postului se numara titluri precum: Dallas ADN, Investigatii extreme, Apel de urgenta, Pe urmele criminalilor si Femei criminale.

Discovery Networks Europa Centrala are in portofoliu canalele Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD, ID Investigation Discovery si Discovery Historia, realizat in colaborare cu TVN.