Agentia de presa NewsIn este integrata in Divizia Business Media a trustului Realitatea-Catavencu, potrivit unui comunicat al companiei remis luni HotNews.ro. Acesta precizeaza ca integrarea produselor media din aceasta divizie - NewsIn, The Money Channel, Business Standard si Money Express - inseamna consolidarea resurselor jurnalistice, care se va reflecta la nivel de continut si proiecte comune.

Potrivit comunicatului, Cosmin Popa va continua sa conduca agentia, el fiind citat in comunicat spunand ca "politica editoriala a agentiei ramane neschimbata. NewsIn va continua sa fie o agentie de stiri generaliste si sa ofere serviciile de calitate cu care si-a obisnuit clientii. De acum inainte vom pune insa un accent mai mare pe informatiile de business".

Sorin Freciu, director general al diviziei, citat in comunicat:

  • “Integrarea NewsIn in Divizia Business este un proces firesc si are drept scop facilitarea accesului publicului la informatii cu profil economic. Astfel, vom putea oferi cititorilor informatie de business pe toate tipurile de canale media, ceea ce va aduce beneficii in primul rand consumatorului. Integrarea televiziunii cu printul si fluxul de stiri NewsIn ne va ajuta să ajungem la targetul dorit in cel mai scurt timp posibil. Practic, in acest moment suntem singurii din piata capabili sa livram audienta integrata, proiecte speciale desfasurate pe toate mediile: TV, print, online, mobil".

Potrivit comunicatului, in divizia Business Media lucreaza 150 de jurnalisti, carora li se adauga 120 de jurnalisti NewsIn, agentie lansata in 2006 ca structura separata in grupul Realitatea-Catavencu.