Compania Antalis SA cere insolventa companiei de presa Publimedia International intr-un dosar inregistrat la Tribunalul Municipiului Bucuresti la data de 8 octombrie. Responsabilul de PR al Antalis, companie cu activitati in distributia de materiale de suport in comunicare, spune ca s-a apelat la aceasta masura pentru recuperarea unor creante.

Contactata de HotNews.ro, Cosmina Noaghea, director publishing Publimedia International, a declarat ca nu comenteaza pe aceasta tema.

Publimedia International este compania de publishing a grupului de firme MediaPro si publica, intre altele, Ziarul Financiar, Gandul, Pro Sport si Business Magazin.

Responsabilul de comunicare al Antalis SA, contactat de HotNews.ro, afirma ca "Antalis a incercat recuperarea creantelor pe cale amiabila, insa, la invitatia noastra de a discuta, reprezentantii Publimedia nu s-au prezentat. Suntem furnizori de hartie si am actionat pentru neplata unor facturi pentru hartie tipografica avand scadenta in februarie 2009".

Reprezentantul Antalis nu a precizat la cat se ridica aceste creante, limitandu-se sa afirme ca este vorba despre "o suma de patru zerouri".