Digi Sport "nu poate zice 'vreau toate meciurile'", spune Sabina Petre, noul director general al GSP TV, intr-un interviu acordat Paginii de media. Ea afirma ca parteneriatul cu RCS "exista, functioneaza si merge mai departe".

UPDATEPagina de media publica tot luni un interviu cu Costin Stucan, care a demisionat de la GSP TV si care spune ca la acest post existau presiuni pentru a nu-l mai ataca pe Dumitru Dragomir. Stucan mai anunta ca impreuna cu Decebal Radulescu va realiza, din 19 octombrie, pe un alt post - Telesport - o noua emisiune dupa modelul Contraatac.

Sabina Petre, pentru Pagina de media:

  • "Doamna Voiculescu mi-a propus, in august cred, a zis ca vrea sa faca o schimbare de management si de optiuni, de abordari vizavi de business si ca vrea neaparat sa schimbe directorul general si directorul editorial. (…) Nu sunt in situatia de a intreba pe doamna Voiculescu: "dar cum, dar de ce". Nu. Eu nu pun intrebari."
  • "Mergem pe reducerea talk-show-urilor in avantajul competitiei sportive. Vedem ce exista pe piata si ce putem lua."
  • "Noi avem niste probleme in legatura cu meciurile, in special pe Antena 1, unde, fiind foarte stransi cu programul, a intrat Bingo. A trebuit sa stam de vorba (cu Dumitru Dragomir). Ca principiu sa se tina cont si sa se respecte gradul 1 in optiuni, in sensul ca Antena 1 trebuie sa aiba meciul la o anumita ora, intr-o anumita zi, ca sa nu se dea peste cap grila de program".
  • "Cu Decebal Radulescu (plecat recent de la GSP TV) era o problema de prin luna august. De atitudine, de comportament, in interior, intre colegi."

Citeste interviul integral pe Pagina de media