Hi5, unul din cele mai cunoscute site-uri de socializare, se va relansa miercuri intr-o noua forma ce va pune accent pe capitolul jocuri si pe moneda virtuala, numita "Coins", scrie blogul de tehnologie TechCrunch. Site-ul are 60 de milioane de utilizatori activi, dar nu este prea popular in SUA.

TechCrunch scrie ca de miercuri site-ul Hi5 va avea un nou "look" care in cateva zile va putea fi vazut de toti utilizatorii. O schimbare tine si de faptul ca sectiunea "Games" (Jocuri) e scoasa acum in evidenta, fiind la egalitate cu sectiunile "Profilul meu" si "Prieteni". In evidenta este scoasa si sectiunea care se refera la "moneda virtuala" folosita in diverse aplicatii de pe site, moneda care se numeste "Coins".

In plus, utilizatorii vor avea la dispozitie un nou sistem pentru avataruri, numit hi5 Stars care va contine avataruri in Flash cu animatii 3D.

Hi5 are circa 60 de milioane de vizitatori unici pe luna, dar numai 10% vin din SUA, site-ul fiind extrem de popular in America Latina. Hi5 mizeaza mult pe sectiunea de jocuri care ii asigura o treime din trafic si 15% din venituri si vrea ca pe viitor procentele sa creasca dupa ce va fi popularizata mai mult. Hi5 s-a infiintat in 2003.