Cotidianul Business Standard a fost premiat, marti, in cadrul XMA Cross Media Awards Gala 2009, eveniment organizat de Asociatia Mondiala a Ziarelor WAN-IFRA, "Antreprenor" si "Guvernul Privat" fiind desemnate cele mai bune proiecte media integrate din lume, la categoria publicatiilor cu tiraj de sub 100.000 de exemplare, potrivit unui comunicat al publicatiei.

Acesta il citeaza pe expertul in design de presa Mario Garcia, membru al juriului, potrivit caruia "elementele vizuale sunt folosite foarte bine in cele doua proiecte si exista o sinergie buna a platformelor. Mesajul eficient si energic se transmite bine dintr-un mediu in altul".

La competitia din acest an a WAN-IFRA, 26 de publicatii din 16 tari au propus 36 de proiecte. XMA Cross Media Awards a premiat cele mai bune proiecte de strategie de brand si design in care sunt folosite mai multe platforme media. Proiectele Antreprenor si Guvernul Privat au castigat locul I la categoria publicatiilor cu tiraj de sub 100.000 de exemplare, Antreprenor fiind punctat indeosebi pentru misiune si impact, iar Guvernul Privat - pentru ideea si strategia aflate la baza proiectului.

  • Vezi comunicatul Business Standard aici