Proiect BRAT-Freedom House pe tema profesionismului in alocarea publicitatii de stat

de V.O.     HotNews.ro
Miercuri, 21 octombrie 2009, 17:48 Economie | Media & Publicitate

Felul cum este alocata publicitatea de stat va fi dezbatut intr-o conferinta adresata responsabililor de achizitii publice si relatii publice ai autoritatilor locale, ce va fi organizata in noiembrie de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) si Freedom House. Potrivit unei informari BRAT, evenimentul face parte dintr-un proiect in cadrul caruia va fi actualizat si Ghidul de bune practici privind achizitiile publice de publicitate si in urma caruia va fi inaintat guvernului un memorandum de amendare a legilor in domeniu.

Potrivit informarii BRAT, proiectul intitulat "Comunicarea publica. Criterii profesioniste in alocarea publicitatii de stat" este finantat de Agentia pentru Strategii Guvernamentale si este adresat persoanelor implicate activ in alocarea bugetelor de publicitate de stat.

La conferinta sunt invitati si reprezentanti ai Autoritatilor de Management si ai Regiilor Autonome. Evenimentul va include traininguri pe tema organizarii si desfasurarii campaniilor de publicitate, indicatorii de performanta utilizati pentru produsele media, sursele de informare legate de acesti indicatori si aspectele legale privind achizitiile de publicitate.

ASG, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), impreuna cu BRAT si Freedom House au agreat ca in urma proiectului, care se va incheia la finele anului, sa inainteze guvernului un memorandum pentru a amenda legile aplicabile in prezent privind achizitiile de publicitate publica.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Ce-am pierdut? Fericirea. Cantările unei lumi dispărute vin de la formația Trei Parale. Vezi partea a doua și țitera

Am pierdut totul, Fericirea, mai ales. Cred cei de la "Trei parale". O spun ei, cei care sunt în preajma fericirii mereu. Ce-ți trebuie altceva mai mult decât să știi să cânți, de la țițeră la fluier. Să culegi cântece de la țărani. Cu care te împrietenești, fluierând, culegând mere, cosind fân. De ce nu, să ai chef, la nunți și botezuri. VIDEOinterviu cu formația Trei Parale.

171 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version