Clubul Roman de Presa si Asociatia Jurnalistilor din Romania au definitivat componenta Comisiei de Media, care se va pronunta in probleme de deontologie si din care vor face parte reprezentanti ai ambelor organizatii, inclusiv Catalin Tolontan, Indira Crasnea, Cosmina Noaghea si - ca membru supleant - C.T. Popescu. Burda Romania anunta incheierea contractului de licentra pentru revista Men's Health. Iar Turcescu va avea o noua emisiune TV.

  • Clubul Roman de Presa si Asociatia Jurnalistilor din Romania au definitivat componenta Comisiei Media, organism fara personalitate juridica ce urmeaza sa se pronunte in probleme de deontologie ce apar in mass-media din Romania, potrivit unui comunicat CRP. Din partea AJR, din comisie fac parte Cezar Ion, Ovidiu Nahoi, Stefan Radeanu, Ciprian Stoianovici si Catalin Tolontan, iar Dan Horatiu Popa si Cristian Tudor Popescu sunt membri supleanti. Din partea CRP, fac parte Remus Anghel, Dorin Batfoi, Indira Crasnea, Cristian Dimitriu si Cosmina Noaghea.
  • Burda Romania incheie contractul de licenta pentru revista Men's Health in luna decembrie 2009, numarul aferent lunilor noiembrie/decembrie, care a aparut pe piata in data 29 octombrie, fiind ultimul editat de Burda Romania, conform contractului de licenta semnat in martie 2005, potrivit unui comunicat de presa preluat de Iulian Comanescu pe blogul sau.
  • Jurnalistul Robert Turcescu va avea o noua emisiune la Realitatea TV, programata la pranz, anunta Pagina de media, care precizeaza ca emisiunea va avea acelasi nume - Romania vorbeste - ca emisiunea pe care Turcescu o realizeaza la Realitatea FM.