Castigatorii a 16 apartamente oferite la emisiunea-concurs "100% Adevarat" difuzata de OTV ar putea fi evacuati, daca producatorii programului nu achita contravaloarea locuintelor catre proprietarul Domus Still, din cadrul Rin Group, gestionat de Ionut Negoita, au anuntat joi reprezentantii companiei, potrivit Mediafax.

In cadrul emisiunii-concurs "100% Adevarat", produsa de SC Videoprod Industries SRL si difuzata de postul OTV, au fost oferite, pana acum, 33 de apartamente din complexul Confort City - Domus Still. Conform sursei citate, 16 dintre acestea nu au fost achitate catre compania imobiliara, care intentioneaza sa le recupereze in circa doua saptamani, daca nu va fi efectuata plata.

Ionut Negoita a declarat, joi, ca emisiunea de la OTV care se numeste "100% Adevarat" este, de fapt, "100% teapa". El a explicat ca, de aproximativ doua luni, producatorul emisiunii datoreaza companiei Domus Still 2 milioane de euro, din cauza neachitarii celor 16 apartamente oferite ca premiu in cadrul emisiunii. "Noi am facut procedura necesara si banii nu i-am primit", a precizat Negoita.

In schimb, "OTV a inceput o campanie de denigrare a mea si a fratelui meu, Robert, si inclusiv a Domus Still. (...) Nu inteleg ca, in conditiile in care suntem parteneri, sa fim si dusmani", a completat acesta.

Potrivit Ancutei Ionescu, directorul general Domus Still, contractul incheiat de compania imobiliara cu Videoprod presupunea livrarea saptamanala a unui numar variabil de apartamente, in total cateva sute, urmand ca plata sa fie efectuata in saptamana ulterioara fiecarei livrari. Cu toate acestea, contractul a fost respectat doar o luna, din cele 33 de apartamente fiind achitate doar 17.