Clubul Roman de Presa (CRP) si Asociatia Jurnalistilor din Romania (AJR) au decis sa convoace, joi, Comisia Media, organism comun de autoreglementare in materie de deontologie, pentru discutarea cazului "Sorin Rosca Stanescu - Bogdan Chireac - Catalin Macovei", informeaza un comunicat transmis marti de CRP.

Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chireac sunt invitati sa isi exprime un punct de vedere in cadrul sedintei sau sa remita Comisiei Media o opinie scrisa.

De asemenea, Comisia Media solicita si presedintelui ANI, Catalin Macovei, sa-si prezinte oficial pozitia fata de cele semnalate in presa.

Potrivit sursei citate, sedinta Comisiei Media se va desfasura joi, 19 noiembrie, de la ora 11:00, la sediul Clubului Roman de Presa.

Din componenta Comisiei de Media fac parte reprezentanti ai ambelor organizatii. Astfel, din partea AJR, din comisie fac parte Cezar Ion, Ovidiu Nahoi, Stefan Radeanu, Ciprian Stoianovici si Catalin Tolontan, iar Dan Horatiu Popa si Cristian Tudor Popescu sunt membri supleanti. Din partea CRP, fac parte Remus Anghel, Dorin Batfoi, Indira Crasnea, Cristian Dimitriu si Cosmina Noaghea.