Fondul de investitii 3TS Cisco Growth a cumparat un pachet minoritar de actiuni la Internet Corp, una din cele mai mari companii de online din Romania, care detine site-uri de stiri, de agregare si de lifestyle, a anuntat 3TS. Suma tranzactiei si valoarea pachetului de actiuni nu au fost anuntate. ZF scria pe 11 noiembrie ca e vorba de 25%, iar suma ar fi doua milioane euro.

Internet Corp a fost fondata in 2005, iar printre cele 14 site-uri detinute se numara wall-street.ro, 9am.ro si kudica.ro.

“InternetCorp completeaza foarte bine portofoliul actual al 3TS Cisco Growth Fund, tinand seama de interesul fondului pentru companiile de dimensiune mica si medie din sectoarele de tehnologie, media si comunicare din centrul si estul Europei. Romania este a doua mare tara membra a Uniunii Europene din zona central-estica, zona care se caracterizeaza printr-un trend dinamic al utilizarii internetului. Suntem increzatori ca prin aceasta investitie putem ajuta InternetCorp sa isi continue traiectoria de crestere”, spune in comunicat, József Kövér, partener 3TS Capital Partners.

“Credem ca parteneriatul cu 3TS Capital Partners este un aport de valoare pentru InternetCorp. Trecutul asociatului nostru demonstreaza un deosebit interes pentru dezvoltarea afacerilor in care investesc. Suntem convinsi ca vor sustine cresterea InternetCorp nu numai prin investitii, dar si prin aportul de cunoastere, bazat pe o foarte buna intelegere a mediului online media in Europa Centrala si de Est si a altor investitii de succes din regiune", spune Mihai Seceleanu, CEO al InternetCorp.