Jurnalistul Adelin Petrisor a anuntat ca va pleca de la Realitatea TV dupa 25 noiembrie, cand contractul pe care il are cu postul TV inceteaza, prin acordul partilor, relateaza Mediafax.Despre subiect a scris in prealabil Reporter Virtual.

El a precizat ca a ajuns la un acord cu conducerea televiziunii privind incetarea relatiilor contractuale prin acordul partilor, in conditiile in care contractul pe care il avea era unul destul de complicat, incluzand si numeroase clauze.

Adelin Petrisor a precizat ca, deocamdata, asteapta sa i se nasca fetita, care se va numi Smaranda si care urmeaza sa vina pe lume inainte de Craciun. El a adaugat ca in urmatoarele luni va sta acasa cu sotia - macar pana in luna ianuarie.

Petrisor a spus ca se desparte de echipa si managementul Realitatea in relatii bune. El a mai adaugat ca primise chiar o oferta din partea lui Sergiu Toader pentru a merge in Republica Moldova si a pune bazele noului post Realitatea din aceasta tara, dar ca, desi era o oportunitate interesanta din punct de vedere profesional, a refuzat-o pentru ca familia conteaza mai mult.

Din iulie 2008, jurnalistul Adelin Petrisor este reporter special al postului Realitatea TV. Anterior, el a lucrat, timp de noua ani, la Antena 1.