1,6 milioane de romani au urmarit in medie, la nivel national, meciul Urziceni-Sevilla, potrivit unui comunicat TVR. Pagina de media anunta ca Adevarul Holding a desemnat un director la divizia radio-TV. Iar Virtual Bucharest aniverseaza un an de la lansare.

Meciul Urziceni-Sevilla difuzat marti de TVR 1 a fost urmarit, in medie, de 1,6 milioane de telespectatori la nivel national, potrivit unei informari TVR. Potrivit sursei citate, in intervalul 21:45-23:43 postul a avut o cota de piata medie de 22,5% si un rating mediu de 8,2%, la nivel urban cota de piata fiind de 24,2% si un rating mediu de 9,6%. Catalin Tolontan semnaleaza pe blogul sau ca "prin minutul 60" al meciului Urziceni-Sevilla comentatorii au tinut sa precizeze ca Mircea Geoana, candidat la presedintie, si Cozmin Gusa erau prezenti in tribuna oficiala. Mediafax noteaza ca inaintea meciului, de la ora 20:30, Pro TV a fost lider de audienta cu aproape doua milioane de telespectatori la nivel national (emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit").

Paginademedia.ro anunta ca Adevarul Holding a anuntat noul director al Diviziei Radio-TV a grupului: Ionut Slincu, in varsta de 40 de ani, care a lucrat pana acum la BBC, Pro FM, Info Pro si a colaborat cu posturile TV din grupul Pro. Sursa il citeaza pe Razvan Corneteanu, directorul general Adevarul Holding, potrivit caruia studiourile radio-TV ale grupului vor fi operationale la inceputul lui 2010.

Virtual Bucharest, versiunea Capitalei in Second Life, care pe 29 noiembrie implineste un an de la lansare, inregistreaza 70.000 de conturi din Romania, potrivit unui comunicat de presa. In privinta numarului de utilizatori activi, acesta mentioneaza doar ca sunt "cam de 5 ori mai multi" decat in 2008. In urma cu un an, Virtual Bucharest inregistra un trafic mediu de circa 16.000 de vizitatori, in prima saptamana de la lansare. Comunicatul de miercuri anunta ca incepand din 28 noiembrie vor avea loc mai multe evenimente speciale in Virtual Bucharest, incepand cu o seara a DJ-ilor si continuand cu o gala si doua concerte live.