Pentru prima data de la inceputul campaniei electorale, Traian Basescu va fi prezent, joi seara, in studiul Realitatii TV, anunta postul de televiziune. Traian Basescu este invitatul lui Razvan Dumitrescu la emisiunea Realitatea Zilei, incepand cu ora 20.00. Miercuri seara, la Realitatea TV a fost prezent Mircea Geoana.

Comunicatul Realitatea TV

Traian Basescu vine astazi la Realitatea Zilei, de la ora 20:00

Cu zece zile inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor pentru presedintia Romaniei, Traian Basescu vine la Realitatea TV.

Actualul sef al statului este invitatul lui Razvan Dumitrescu la emisiunea Realitatea Zilei, astazi, incepand cu ora 20:00. Traian Basescu vine pentru prima oara in studiourile televiziunii de stiri de la inceputul acestei campanii electorale.

Dezabterea de astazi vine la o zi dupa ce Mircea Geoana, celalalt candidat ramas in cursa pentru cea mai inalta functie in stat, a fost invitat la aceeasi emisiune.

Realitatea Zilei, emisiunea care pune punctul pe zi, este difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 18:50 si este moderata de Razvan Dumitrescu.