Realitatea TV a anuntat, vineri, ca a inregistrat un nou maxim de audienta joi seara, in timpul interviului cu Traian Basescu, in care acesta a fost pus prima data in fata imaginilor cu baiatul "lovit". Potrivit datelor furnizate de GfK Romania si prelucrate de post, 1,05 milioane de telespectatori din mediul urban au urmarit emisiunea, in medie, in fiecare minut, cu un record de 2.168.000 telespectatori la ora 20.53.

UPDATE Potrivit datelor furnizate de Realitatea Catavencu, miercuri seara, in cea de-a doua parte a emisiunii Realitatea Zilei, cand a fost invitat Mircea Geoana, audienta in mediul urban a fost de 3,8 puncte de rating - 441.000 de telespectatori in medie pe minut.

Postul mentioneaza ca precedentul record propriu de audienta in acest an a fost inregistrat pe 22 noiembrie, cand 2 milioane de romani au aflat rezultatele exit-poll-ului INSOMAR in primul tur al prezidentialelor, anuntate la ora 21.00.

Realitatea TV mentioneaza ca a condus clasamentul audientelor si dupa sfarsitul interviului de joi seara, pana la ora 02.00 (5.4 puncte de rating la nivel urban in intervalul 20.00-02.00). Scena "Basescu lovind un copil" a fost difuzata si dezbatuta intens dupa incheierea interviului, la discutii participand inclusiv Dinu Patriciu, care a declarat ca se bucura ca respectivele imagini au fost difuzate si ca stia de incident inca din 2004.