Dragos Gurarosie, seful regiei de vanzari online F5 X-Media (parte a F5 - Realitatea-Catavencu), va parasi regia din 21 decembrie, dupa cum a declarat el pentru HotNews.ro. O alta regie, ARBOinteractive, anunta ca a obtinut, prin departamentul LogicSearch, certificarea Google pentru serviciul de publicitate AdWords.

  • Dragos Gurarosie, seful F5 X-Media, regia de vanzari online a F5 (divizia new media a grupului Realitatea Catavencu), a declarat miercuri pentru HotNews.ro ca de astazi a intrat in concediu si ca din 21 decembrie va parasi regia. Atat Gurarosie, cat si Dragos Stanca, directorul F5, au declarat ca despartirea este de comun acord. Gurarosie a precizat ca nu va lucra la alta regie si ca se va ocupa de proiecte "offline si online", inclusiv unele personale, despre care va da informatii "la momentul oportun". Dragos Stanca a declarat ca "in acest moment nu este neaparata nevoie" sa fie numit altcineva in locul lui Gurarosie, care a preluat conducerea F5 X-Media la infiintarea regiei, in urma cu un an.
  • ARBOinteractive, prin departamentul LogicSearch, anunta intr-un comunicat de presa ca a obtinut certificarea Google pentru serviciul de publicitate AdWords. Pentru aceasta, o companie trebuie ca pe parcursul a trei luni consecutive sa gestioneze campanii Google cu o valoare minima de 100.000 de dolari si sa aiba cel putin doi angajati "Qualified Individual". Comunicatul o citeaza pe Aurora Toma, managing director LogicSearch, potrivit careia "in Romania inca nu s-au rapoartat sume ale pietei de publicitate pe motoarele de cautare, insa cu siguranta ne apropiem de procentele din afara (UK-60% din bugetele de online)"